Articole

Piese vestimentare esențiale pentru birou
479 vizualizari

Iarna este anotimpul nostru preferat! Sunt atât de multe opțiuni pentru outfituri chic, încât aproape că nu ne ajung zilele din calendar! Ținutele pentru birou îți pot provoca uneori imaginația, mai ales atunci când ai nevoie de un look feminin și elegant, dar care vrei să-ți reflecte cu adevărat personalitatea.

3 Rochii de purtat la întâlnire pentru o apariție de neuitat
311 vizualizari

Alegerea unui outfit potrivit și în tendințe poate deveni o misiune dificilă, mai ales dacă vorbim despre o întâlnire romantică. „Ce culori ar trebui să aleg?”, „Să port o rochie midi sau maxi?”, „Ce croială ar fi mai indicată?” sunt doar câteva din întrebările pe care fiecare femeie le are înainte de a ieși din casă.

Hainele potrivite pentru o siluetă plus size
447 vizualizari

Astăzi vorbim puțin despre ceva ce ne frământă pe multe dintre noi: găsirea hainelor care chiar ne stau bine. Da, știu, nu e mereu ușor. Ești într-un magazin, vezi o rochie frumoasă, dar când o probezi... ei bine, nu e chiar ce-ai visat. Și nu ești singura în situația asta, crede-mă.

Idei de ținute pentru Ajunul Crăciunului
443 vizualizari

Fie că te bucuri de ajunul Crăciunului acasă, alături de familie, mergi la o petrecere sau în vizită la o persoană dragă, nu sunt importante doar cadourile și meniul, ci și ținuta pe care o porți.

Cele mai trendy rochii pentru toamna 2023
431 vizualizari

Toamna 2023 vine cu un suflu nou în moda feminină, aducând în prim-plan rochiile care definesc tendințele sezonului. Fie că preferi croiurile fluide care se unduiesc grațios la fiecare pas, fie că optezi pentru croiuri structurate care să îți pună în valoare formele

Alege un poncho confortabil și la modă pentru ținutele tale de sezon
447 vizualizari

Când vine vorba de a adăuga un strop de eleganță și confort garderobei tale de sezon, un poncho este alegerea perfectă. Versatil și mereu la modă, poncho-ul îmbină utilul cu plăcutul, oferindu-ți căldura de care ai nevoie și un stil care te scoate în evidență.

Cum poți integra rochiile în ținutele de toamnă?
959 vizualizari

Octombrie a sosit, și cu el, nevoia imperativă de a ne adapta garderoba la noile condiții meteo. Mijlocul toamnei ne surprinde cu zile răcoroase, iar noi ne regăsim în căutarea unui echilibru între a păstra căldura și a menține un stil impecabil. 

Inspirații vestimentare pentru luna octombrie
579 vizualizari

Luna octombrie ne aduce acel mixt perfect între căldura ultimelor zile de vară și răcoarea începutului de toamnă. Frunzele încep să-și schimbe culorile, zilele devin mai scurte, iar garderoba noastră simte nevoia unei schimbări.

Culorile toamnei 2023: nuanțele hot ale noului sezon
921 vizualizari

A sosit luna septembrie și odată cu ea, s-a încheiat și vacanța de vară. Copiii se întorc la școală, iar adulții, cu o oarecare nostalgie, revin la normalitatea de la birou.

Ce este stilul boho? Libertate și motive etnice la JOA
733 vizualizari

În ultimii ani, pe podiumurile de modă și în vitrinele magazinelor, un trend s-a impus cu o eleganță neașteptată și cu o personalitate aparte: stilul boho.