Dreptul de autor al JOA SENSE SRL asupra informatiilor publicate pe site-ul www.joa.ro

Site-ul www.joa.ro este proprietatea SC JOA SENSE SRL, inregistrata in Brasov, Rasnov, str. Republicii nr. 11, CUI: 34172906, J08/306/2015

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. JOA SENSE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

Utilizatorul beneficiaza de acces limitat, doar in interes personal, pe site-ul www.joa.ro si nu are dreptul de a descarca partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei JOA SENSE SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.joa.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea JOA SENSE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul JOA SENSE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www joa.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Produse, servicii si politica de preturi

JOA SENSE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.joa.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

  • Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
  • De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.
  • In cazul in care, din motive legate de aplicatia noastra informatica, pe site apar preturi stabilite gresit, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile. Daca clientul a achitat deja in avans pretul unui asemenea produs, banii ii vor fi returnati in totalitate.

Continutul www.joa.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor de materie prima. JOA SENSE SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

Plata produselor

Exista mai multe modalitati de plata:

  • Plata prin card bancar
  • Plata ramburs la livrarea coletului de catre curier

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Comenzile plasate pe site-ul www.joa.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre iPay in numele JOA SENSE SRL.

JOA SENSE SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Livrarea produselor

Livrarea pe teritoriul Romaniei

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. In cazul in care adresa de livrare se afla inafara ariei de livrare a firmei de curierat,  se pot face livrari si prin Posta Romana, la cererea expresa a clientului si in urma unei discutii telefonice in care se vor stabili detaliile.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare.

JOA SENSE SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare prin curierat sunt:

– GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON

– 18 RON  pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 150 RON

Livrarea se face prin Fan Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Fan curier.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

JOA SENSE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de JOA SENSE SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de JOA SENSE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de JOA SENSE SRL de la acest client.

Livrari internationale

Pentru unele tari exista posibilitatea livrarii internationale. Contactati-ne pentru a discuta detaliile.

Garantia produselor

JOA SENSE SRL ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu www joa.ro  fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din www joa.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (contact@joa.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, pete, rupture etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (nu prin  Posta Romana.  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si o cerere care sa contina numele clientului si numarul de cont unde ii vor fi inapoiati banii.

JOA SENSE SRL va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in cererea de retur.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul JOA SENSE SRL  sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Servicii de hosting, link-uri catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.joa.ro este gazduit de serverele unei terte firme. JOA SENSE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. JOA SENSE SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.joa.ro. JOA SENSE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www joa.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integral o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.joa.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. JOA SENSE SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.joa.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www joa.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, JOA SENSE SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

JOA SENSE SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca JOA SENSE SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Politica de confidentialitate

JOA SENSE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre JOA SENSE SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre JOA SENSE SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@joa.ro

JOA SENSE SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www joa.ro sunt transmise pe cale electronica, JOA SENSE SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, JOA SENSE SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre JOA SENSE SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului JOA SENSE SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. JOA SENSE SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

JOA SENSE SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere JOA SENSE SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2. dreptul de a cere JOA SENSE SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere JOA SENSE SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

4. dreptul de a cere JOA SENSE SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@joa.ro. JOA SENSE SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

JOA SENSE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. JOA SENSE SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de JOA SENSE SRL in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.joa.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre JOA SENSE SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.joa.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.joa.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

www.joa.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor!

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.joa.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.joa.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.