Modalitatea de expediere

Noi expediem coletele prin Fan Courier de obicei in 2-3 zile maxim de la primirea comenzii. Există situații în care compania de curierat percepe taxa pe kilometri suplimentari (dacă adresa destinatarului se află în afara zonei de acoperire). Despre acest lucru vom vorbi când te sunăm pentru confirmare. Ideal ar fi sa găsim împreună o soluție pentru a livra totuși coletul prin curier (o altă adresă care se află în zona de acoperire sau să ridici coletul de la sediu).

Termenul de livare

Ne străduim să iți livrăm cât mai repede comanda – în general 2-3 zile de la plasarea acesteia. Pot apărea însă întârzieri în anumite perioade cauzate de numărul mare de comenzi, lipsa produsului de pe stoc etc. În caz că te grabești, te rugăm să ne trimiți un mesaj pe WhatsApp (0722 450 309).

Costurile de livrare pe teritoriul Romaniei sunt:

FAN COURIER

Cost transport 18 lei aplicabil pentru comenzi 1-199 lei acolo unde adresa de livrare se află în aria de acoperire Fan Courier unde nu se percep km suplimentari. Termen de livrare: 2-3 zile.
Transport gratuit aplicabil pentru comenzi începand de la 200 lei acolo unde adresa de livrare se află în aria de acoperire Fan Courier unde nu se percep km suplimentari. Termen de livrare: 2-3 zile

URGENT CARGUS

Cost transport 18 lei aplicabil pentru comenzi 1-199 lei acolo unde adresa de livrare se află în aria de acoperire unde nu se percep km suplimentari. Termen de livrare: 2-3 zile.
Transport gratuit aplicabil pentru comenzi începand de la 200 lei acolo unde adresa de livrare se află în aria de acoperire unde nu se percep km suplimentari. Termen de livrare: 2-3 zile

SEDIUL JOA RASNOV

Poți ridica coletul direct de la noi, caz în care nu vei mai plăti transport. Dupa plasarea comenzii vei fi contactată pentru a stabili împreună data și ora ridicării. Din păcate nu avem încă magazin de prezentare, însă îl pregătim și sperăm să îl deschidem cât de repede. Aboneăza-te la newsletter-ul nostru ca să te anunțăm când suntem gata.

Pentru comenzi internaționale, vă rugăm să ne contacțati la tel 0722 450 309 sau pe WhatsApp înainte de plasarea comenzii.