În cazul în care rochia, bluza, pantalonii, tricoul nu îți vin, ai la dispoziție 14 zile pentru retur/schimb.  Cele 14 zile se calculează din momentul în care ai primit coletul de la noi. 

Retururile/schimburile care depășesc cele 14 zile nu vor fi procesate. 

Returul/schimbul NU este gratuit. 

Procedura de retur: 

  • ambalezi produsul (cu etichetă, fără urme de purtare, miros de parfum, deodorant etc) în ambalajul original sau în alt ambalaj din plastic care să îl protejeze 
  • pune inauntru factura pe care ai primit-o odată cu coletul și datele bancare (cont și nume titular cont). În cazul în care nu mai ai factura, poți scrie pe un bilet numărul comenzii (îl găsești în. Emailul de confirmare) împreună cu datele tale bancare. Plata pentru retur se face în contul bancar, nu ramburs! Coletele retur cu plata ramburs sau plata transportului la destinatar vor fi refuzate la primire. Adresa noastra: Joa Sense SRL, strada Republicii nr 11, oras RÂȘNOV (!!! Atentie: scrii mare RÂȘNOV, se întâmplă să ajungă coletele pe strada cu același nume de la Brașov), județ Brașov, tel 0722 450 309. Poți alege orice companie de curierat rapid (Fan courier, GLD, DPD, Urgent Cargus, Sameday etc) dar NU Poșta (chiar dacă ai primit coletul prin Poșta română) și vei achita direct costul transportului la curierul ales. 

Dacă în 14 zile nu ai primit nicio veste de la noi, te rugăm să ne scrii mesaj pe WhatsApp (0722 450 309).

Procedura de schimb: 

Plasezi o comandă pe site cu produsul pe care îl dorești în schimbul celui pe care îl vei returna, scrii “SCHIMB pt comanda nr…  ” în Note comandă. Poți bifa ca modalitate de plată “Ramburs”, vom regla noi acest aspect dupa ce vorbim. În cazul în care nu ești hotărâtă, ai nevoie de ajutor pentru alegerea produsului de schimbat, te rugăm sa ne scrii mesaj pe WhatsApp (0722 450 309). 

Noi procesăm comanda după procedura obișnuită, apoi te sunăm. Iți vom trimite coletul și, la schimb, vei da curierului produsul de returnat (cu etichetă, fără urme de purtare, miros de parfum, deodorant etc) în ambalajul original sau în alt ambalaj din plastic care să îl protejeze. 

Costul schimbului de produse este de 25 RON (taxe de curier tur retur) indiferent de valoarea noii comenzi.