Bluza YARA 

Este foarte potrivită, atât pentru zile cu treburi prin oraș, cât și pentru ieșiri de distracție. Dacă te duci la serviciu și ai un dress code lejer, poți alege Bluza Yara și, eventual, o poți purta cu umerii acoperiți, cu decolteu normal. Dacă alegi bluza pentru o cafea cu o prietenă sau chiar o întâlnire romantică, poți să optezi pentru descoperirea umerilor. Elasticul este lejer, nu te strânge, dar își face treaba. 

Bluza Yara are mâneca lungă, astfel încât să nu-ți fie frig dis-de-dimineață și seara târziu. Dar este din vâscoză, așa că nu o să simți că te încingi în miezul zilei cu temperaturi de vară.

Are o cădere foarte frumoasă de pe bust. Nu se lipește de abdomen, deci, dacă ai un pic de burtică, ea stă ascunsă bine în spatele materialului. 

Pe Joa.ro, găsești bluza Leda în mai toate culorile pe care ai putea să ți le dorești: fucsia, roz prăfuit, verde deschis, negru, verde, lila, roșu, indigo, albastru. 

P.S. O alegere foarte bună și dacă alăptezi. 

Bluza LEDA

Dacă preferi imprimeurile, poți să optezi pentru bluza Leda. Am creat-o tot misterioasă. Mai misterioasă decât Yara. Aici poți decide să-ți dezgolești un singur umăr, nu pe ambii. 

Leda este o bluză tip fluture. Asta înseamnă că este largă și super fluidă în partea de sus, iar în talie se îngustează puțin. Mânecile sunt trei sferturi și sunt largi. Adică pe la două, trei după-amiaza, când arde soarele, aerul are pe unde să circule și nu ți-e cald. Asta și datorită materialului, bineînțeles, sută la sută vâscoză.    

Este o alegere bună, atât pentru serviciu, cât și pentru plimbări în aer liber. 

Iar știrea abia acum vine. Am creat bluza Leda cu mai multe imprimeuri. Sunt atât de diferite între ele și inspiră fiecare altceva, astfel încât poți avea impresia că porți cu totul altă bluză. Pe joa.ro, te așteaptă bluza Leda lila cu flori, roz cu flori (dar alte flori :) ), neagră cu flori (idem), bleumarin cu flori (da, da, alte flori), corai pal cu flori, verde (de fapt e albă cu alte flori), bej cu roz (de fapt e bej cu alte frunze și flori), roșie cu flori și... avem una singură uni: vernil metalizat. 

Bluza ALLEGRIA 

Allegria este super comodă și foarte practică. Farmecul ei stă în formă. Este tip fluture, dar, ca să facem mai evidentă apartenența la acest stil, am adăugat bandă în talie și la mâneci. O poți purta cu mânecile ușor ridicate sau lungi. 

Materialul este natural, moale, fin, plăcut pe piele și, mare atenție, răcoros! Chiar dacă e cald, bluza Allegria îți păstrează temperatura corpului, așa că este asigurat confortul termic. 

Bluza MIRUNA 

Miruna este varianta șuie a bluzei Allegria. Este asimetrică. N-o înțelegi din prima. Dar se așază foarte frumos pe corp. O poți purta și cu un umăr gol. Este din vâscoză super fină. 

La cererea voastră, am creat bluza Miruna în multe variante de culoare. Pe joa.ro mai găsești în stoc acum pe: mov, bej, galben pai, negru, albastru, alb, bleumarin și roșu. 

Bluza MELANIA 

Dacă pe Miruna nu o înțelegi din prima, pentru că este asimetrică, pe Melania chiar trebuie să o analizezi serios. Are decolteul asimetric. Permite dezgolirea unui umăr. Așa se asigură și tranferul aerului și liniștea că nu ți-e nici frig, nici cald, indiferent de momentul zilei sau al serii. Pentru asta garantează și materialul: 95% bumbac; 5% elastan. 

Bluza Melania poate fi purtată și la bioru, și prin oraș. Galben pal și negru sunt singurele nuanțe disponibile acum pe joa.ro 

Bluza GLORIA 

Bluza Gloria este probabil cea mai cuminte dintre toate. Și feminină. Are guler tip bărcuță, mânecile trei sferturi. Este fix bluza care te încălzește dimineața și seara, dar te și răcorește în timpul zilei. 

De altfel, Gloria este și foarte ușor de asortat. Merge cam cu orice și oriunde. Este o piesă de nădejde în dulap. Pe joa.ro, chiar acum, poți comanda bluza Gloria în... 16 variante de culoare! 

Pe joa.ro mai găsești o mulțime de haine care merg tocmai bine în perioada asta de tranziție între anotimpuri, în care parcă nu știi dacă să te îmbraci de vară sau de toamnă. 

Orice ai alege, nu uita să te bucuri de fiecare anotimp și de tot ce te înconjoară! Hainele, chiar și cele de la JOA, făcute cu atâta pasiune și dragoste, reprezintă doar un adjuvant. Tu ești cea care creează starea de spirit... Joa. 

Distribuie acest articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii