La mare, la munte ori un city break, indiferent de destinația de concediu aleasă, noi, femeile, vrem să „îmbrăcăm” experiența în hainele care ne aduc starea de spirit pe care o căutăm. În atelierul JOA, încercăm să creăm ținute care să reflecte cele mai multe dintre nuanțele sufletului. Pe joa.ro, găsiți zeci de combinații tocmai bune de vacanță. Iată care sunt sugestiile noastre. 

Vacanță la mare 

Dacă mergeți în concediu pe litoral, una dintre principalele preocupări este confortul termic. La Joa am croit haine din vâscoză răcoroasă, dar am dat naștere și unei combinații extraordinare, pe bază de in, care cupinde și bumbac, și vâscoză. 

Pentru plimbările din timpul zilei, Joa vă propune: 

Rochia Doris, pe care am creat-o cu imprimeuri și culori diverse: de la buline mari și mici, până la flori multe și culori vesele. Rochia Doris este scurtă, până deasupra genunchiului, și este din vâscoză sută la sută. Nu stați stresate că poate o pală de vânt o ridică și vă lasă descoperite. Croiala este de așa natură, încât împiedică vântul să pătrundă sub ea. 

Pentru plimbările de seara, cu cina la restaurant, Joa vă propune:

Rochia Olivia. Este lungă și asimetrică. Are mânecile căzute. Iar croiala este foarte feminină, elegantă. Greu să nu atrageți priviri cu ea. Confortul este asigurat și de material, care este deosebit de plăcut:  50% in + 35% bumbac + 15% vâscoză. 

Dacă aveți o sensibilitate pentru zona mediteraneană, Joa vă mai sugerează ceea ce noi numim „ținuta de Grecia”. Lesne de înțeles de ce îi spunem așa, dacă vă uitați la culori. Așadar, fusta Carmen cu in albastră, combinată cu topul Daria alb, vă ajută să vă asortați cu peisajul. 

Vacanță la munte 

Exact pentru plimbări în natură, Joa a creat pantalonii Nomad. Sunt super comozi. Sunt strânși cu elastic la gleznă, să nu atârne. Sigur că au și buzunare. Pentru partea de sus, puteți alege bluza Roza Vânturilor cu o nuanță asortată cu cea a pantalonilor. Nomad mai merg de minune și cu topul Daria. 

Pentru cină, vă propunem rochia lungă Larisa cu bretele legate pe umăr. Are o cădere foarte frumoasă pe lângă corp. Materialul este extraordinar, acea combinație de in, bumbac și vâscoză. Dacă este răcoare, nu uitați să vă luați ceva cu mânecă lungă ce puteți pune peste rochiță. 

City Break 

Dacă aveți dispoziție să colindați cu sau fără țintă într-un oraș nou, Joa vă propune Fusta Carolina cu bretele care se leagă pe umăr și formează un X pe spate. Are buzunare asimetrice și este super veselă. O puteți combina cu topul Daria. 

Dacă preferați pantalonii, atunci Hara ar fi o alegere extraordinară. Sunt cu in, au buzunare. Sunt ușor evazați și foarte comozi. Pe joa.ro găsiți o mulțime de variante de bluze și topuri care s-ar asorta de minune cu orice culoare alegeți la pantaloni, dar acum noi vă sugerăm bluza Tree of Life, pentru a avea siguranța echilibrului interior. 

Indiferent unde mergeți și ce alegeți să purtați, nu uitați că satisfacțiile, bucuriile vin din interior. Joa vă ajută doar să vă „îmbrăcați” stările. 

Distribuie aceast articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii