Rochii casual fabricate in Romania

  Rochie Larisa cu in, alba

  288,00 lei
  Include TVA
  Mărime
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  Cantitate
    Ultimele produse in stoc

  Rochie lungă cu bretele subțiri legate pe umăr. 

  Materialul este deosebit de plăcut, greu, fluid, conține 50% in + 35% bumbac + 15% vâscoză, este prespălat și nu mai intră la apă.

  Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

  Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
  Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


  Adaugă la favorite

  Acest produs este disponibil și cu alte culori:

  Descriere

  Materialul este deosebit de plăcut, greu, fluid, conține 50% in + 35% bumbac + 15% vâscoză, este prespălat și nu mai intră la apă.

  Raluca, modelul nostru, are 174 inaltime, bust 98 talie 80 sold 104 si poarta masura M. 

  Dimensiuni

  Bust Talie Lungime de sub braț
  Măsura XS Maxim 84 cm Aprox. 64 cm Aprox. 120 cm
  Măsura S Maxim 90 cm Aprox. 72 cm Aprox. 120 cm
  Măsura M Maxim 96 cm Aprox. 78 cm Aprox. 120 cm
  Măsura L Maxim 102 cm Aprox. 84 cm Aprox. 120 cm
  Măsura XL Maxim 108 cm Aprox. 90 cm Aprox. 120 cm
  Măsura XXL Maxim 114 cm Aprox. 96 cm Aprox. 120 cm
  Atenție: produsele au fost prespălate după ce au fost confecționate, e posibil sa fie mici diferențe de dimensiuni în funcție de culoare, unele culori intră mai tare la apă.

  Rochia are o oarecare elasticitate pe orizontal, în funcție de cum se ridică pe bust lungimea rochiei poate varia puțin. La bust se poate regla din bretele mai sus sau mai jos cu 2-3 cm.
  În dreptul șoldului și al taliei croiala este lejeră, în A, pentru alegerea măsurii e bine să vă orientați după bust și talie. În cazul în care nu sunteți sigură, noi oricum vă sunăm și putem stabili împreună dacă măsura aleasă este corectă sau trebuie schimbată cu alta.

  Video

  Detalii

  572inalb
  50% in, 35% bumbac, 15% vâscoză