Joa Shop - cumpara online: Pantaloni de vara largi din in

  Pantaloni Sara cu in, galben mustar

  278,00 lei
  Include TVA
  Mărime
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46
  Cantitate
    Ultimele produse in stoc

  Pantaloni de vară cu in, cu talie inalta, foarte largi, cu buzunare.

  Pantalonii sunt lungi, au elastic jos care ii rasfrange si ii scurteaza in functie de cat de tare il strangeti. Se poate scoate si pantalonii raman drepti si largi. 

  Materialul cu in poate conține mici imperfecțiuni/fire îngroșate. Lungimea poate varia cu 1-2 cm de la un lot la altul din cauză că la prespălare e posibil să intre la apă puțin diferit. 

  Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

  Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
  Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


  Adaugă la favorite

  Acest produs este disponibil și cu alte culori:

  Descriere

  Pantaloni de vară cu in, cu talie inalta, foarte largi, cu buzunare.

  Materialul cu in poate conține mici imperfecțiuni/fire îngroșate. Lungimea poate varia cu 1-2 cm de la un lot la altul din cauză că la prespălare e posibil să intre la apă puțin diferit. 

  Pantalonii sunt lungi. Noi putem scurta produsul la cerere, caz în care nu mai puteți face retur. Din motive de siguranță preferăm să nu îi scurtăm, deoarece pe fiecare corp se așază altfel. În plus, pantalonii arată bine dacă ajung aproape până jos, trebuie pus semn pentru scurtare atunci când sunteți încalțată cu tipul de pantofi pe care îi purtați de obicei. Pantalonii nu au croiala complicata jos, se scurtează foarte ușor. 

  Materialul este deosebit de plăcut, greu, fluid, conține 50% in + 35% bumbac + 15% vâscoză, este prespălat și nu mai intră la apă. 

  Dimensiuni

  Talie Șold
  Măsura 34 64 cm 92 cm
  Măsura 36 68 cm 96 cm
  Măsura 38 72 cm 100 cm
  Măsura 40 76 cm 104 cm
  Măsura 42 80 cm 108 cm
  Măsura 44 84 cm 112 cm
  Măsura 46 88 cm 116 cm

  Noi încercăm să lucrăm pentru o înălțime medie (avem atât cliente minione cât și cliente peste 180 cm). Din lung se poate face scurt, invers mai greu. Probabil că multe dintre voi va trebui să scurtați pantalonii, însă recomandăm să o faceți după ce o probați cu pantofii/sandalele preferate. Noi evităm să mai scurtăm deoarece fară probă este riscant și nu mai puteți returna produsul odată modificat.

  Video

  Detalii

  591galbenmustar
  50% in, 35% bumbac, 15% vâscoză Primavara/Vara