Rochii casual fabricate in Romania

  Rochie Olivia neagra

  278,00 lei
  Include TVA
  Mărime
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  Cantitate
    Ultimele produse in stoc

  Rochie cu in, asimetrică, cu mânecă scurtă căzută. 

  Materialul este deosebit de plăcut, greu, fluid, conține 50% in + 35% bumbac + 15% vâscoză, este prespălat și nu mai intră la apă.

  Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

  Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
  Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


  Adaugă la favorite

  Acest produs este disponibil și cu alte culori:

  Descriere

  Rochie cu in, asimetrică, cu mânecă scurtă căzută. 

  Materialul este deosebit de plăcut, greu, fluid, conține 50% in + 35% bumbac + 15% vâscoză, este prespălat și nu mai intră la apă.

  Carmen, modelul nostru are 1,72 m înăltime, bust65 cm și 55 kg și poartă măsura S.

  Dimensiuni

  Bust Lungime în partea scurtă Lungime în dreptul colțului
  Măsura XS Maxim 78 cm Aprox. 102 cm Aprox. 124 cm
  Măsura S Maxim 88 cm Aprox. 104 cm Aprox. 125 cm
  Măsura M Maxim 96 cm Aprox. 105 cm Aprox. 126 cm
  Măsura L Maxim 104 cm Aprox. 106 cm Aprox. 127 cm

  Rochia este croită pe bie, motiv pentru care dimensiunile nu pot fi măsurate “la fix”. Rochia are o oarecare elasticitate pe orizontal, în funcție de cum se ridică pe bust lungimea rochiei poate varia puțin. În dreptul șoldului și al taliei croiala este lejeră, în A, pentru alegerea măsurii e bine să vă orientați după bust.
  Atenție: produsele au fost prespălate după ce au fost confecționate, e posibil să fie mici diferențe de dimensiuni în funcție de culoare, unele culori intră mai tare la apă.

  Video

  Detalii

  565negru
  50% in, 35% bumbac, 15% vâscoză