Joa Shop - cumpara online: bluza fluture

  Bluza Tree of Life cu in, mov

  128,00 lei
  Include TVA
  Mărime
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  Cantitate
    Disponibil

  Bluză fluture largă din material foarte plăcut (50% in, 35% bumbac, 15% vâscozâ), deja prespalată, deci nu mai intră la apă. Imprimeu vintage (imprimeul are un aspect șters, voit uzat)

  Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

  Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
  Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


  Adaugă la favorite

  Acest produs este disponibil și cu alte culori:

  Descriere

  Bluză fluture largă din material foarte plăcut, deja prespalată, deci nu mai intră la apă. Imprimeu vintage (imprimeul are un aspect șters, voit uzat)

  Dimensiuni

  Talie Lungime de pe umăr
  Măsura XS 92 cm 52 cm
  Măsura S 98 cm 55 cm
  Măsura M 104 cm 57 cm
  Măsura L 110 cm 59 cm
  Măsura XL 118 cm 61 cm
  Măsura XXL 128 cm 64 cm
  Bluzele sunt gândite pentru a fi foarte largi, talia bluzei este considerată circumferința bazei măsurată pe produs. De exemplu chiar dacă XS ul are 92 în “talie” dumneavoastră trebuie să vă gândiți că zona aceea vă va ajunge pe corp undeva pe șold, cam cu o palmă sub talia dumneavoastră, și trebuie să stea oricum mai largă.
  Carmen, modelul nostru, are 1,72m înăltime, în zona unde îi ajunge “talia” bluzei are cam 82 cm și poartă măsura S.
  Dimensiunile bluzei din in NU SUNT ACELEAȘI ca cele ale bluzei Leda

  Video

  Detalii

  491in_mov
  50% in, 35% bumbac, 15% vâscoză