Bluza Tree of Life cu in, mov

118,00 lei
Mărime
  • XL
Cantitate
  Ultimele produse in stoc

Bluză fluture largă din material foarte plăcut (50% in, 35% bumbac, 15% vâscozâ), deja prespalată, deci nu mai intră la apă. Imprimeu vintage (imprimeul are un aspect șters, voit uzat)

Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


Adauga la favorite

Acest produs este disponibil și cu alte culori:

Descriere

Bluză fluture largă din material foarte plăcut, deja prespalată, deci nu mai intră la apă. Imprimeu vintage (imprimeul are un aspect șters, voit uzat)

Dimensiuni

Partea de jos a bluzei Bust Lungime de pe umăr
Măsura S 94 cm 86-94 cm 52 cm
Măsura M 100 cm 94-108 cm 56 cm
Măsura L 106 cm 108-116 cm 59 cm

Precizari:
Bluza este foarte largă în zona bustului. Lejeritatea trebuie să fie mare pentru a se așeza așa cum a fost gândită.
Atenție la circumferință în partea de jos - se va așeza cam la o palmă sub talie. În acea zonă, dacă purtați măsura S aveți cam 85-90 cm, faptul că bluza este cu 10-15 cm mai largă este normal.
Dacă aveți peste bust 110 cm, măsura S ar putea să vă fie buna la bust, însă nu vă veți putea îmbrăca deoarece la baza bluzei circumferința este de 100 cm. Orientați-vă după circumferința bustului pentru a alege măsura potrivită.

Video

Alte informații

491in_mov
50% in, 35% bumbac, 15% vâscoză