Tricou mov despicat pe lateral, imprimeu elefant

58,00 lei
Mărime
  • XS
  • S
  • XL
Cantitate

Tricou din bumbac, cu mânecă scurtă, căzută, cu imprimeu. Pe corp tricourile nu sunt atât de largi precum par, mai ales dacă le purtați legate într-o parte sau în amândouă părțile. 

Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


Adauga la favorite

Acest produs este disponibil și cu alte culori:

Descriere

Tricou lejer din bumbac, despicat pe lateral, se poate purta legat în ambele părți, doar pe o parte sau deloc. Când nu este legat se așează frumos pe lângă corp, este ușor cambrat, nu se mulează unde nu trebuie și dâ impresia de siluetă înaltă. 

Tricourile nu arată atât de largi precum par. De exemplu, dacă aveți bust 84-86 talie 65-70, puteți purta măsura XS și se va așeza ușor pe lângă corp sau puteți purta S și va fi mai lejer și il puteți și lega în ambele părți. 

Marginile sunt nefinisate. Materialul este stabil și nu se deșiră.

Tricourile se spală la mașină la maxim 30 de grade. Materialul intră foarte puțin la apă. Imprimeul este rezistent.

Dimensiuni

Bust Talie Lungime de pe umăr în partea din față*
Măsura XS 90 cm 88 cm 63 cm
Măsura S 96 cm 92 cm 63 cm
Măsura M 108 cm 98 cm 64 cm
Măsura L 114 cm 104 cm 68 cm
Măsura XL 122 cm 118 cm 74 cm

* colțurile rămân puțin mai lungi

Video

Nu avem încă un video disponibil pentru acest produs!

Alte informații

019pelindian_mov
100% bumbac
Elefant romanesc