Dragostea, după cum stim cu totii, este forta cea mai puternică din univers si, cu sigurantă, este un ingredient indispensabil dacă dorim să trăim o viată fericită. Înainte de a putea iubi pe altcineva, primul pas este să ne iubim pe noi însine, de fapt.

Iar iubirea de sine înseamnă acceptarea a ceea ce suntem si aprecierea personală.

A ne îmbratisa singure în oglindă sau a ne uita la noi sunt primele gesturi firesti care arată că suntem bine noi cu noi si nu avem nevoie de validare exterioara sau dovezi exgerate de iubire din partea celorlalti. Dacă sunteti mămici sau aveti în preajma voastra prieteni cu copii, cu sigurantă, i-ati vazut sau ati auzit povestindu-se despre cum cei mici isi descoperă si admiră părtile corpului sau isi dau pupici in oglindă. Dacă sunteti mămici sau aveti în preajma voastra prieteni cu copii, cu sigurantă, i-ati vazut sau ati auzit povestindu-se despre cum cei mici isi descoperă si admiră părtile corpului sau isi dau pupici in oglindă.

Aceasta este ...dragostea adevarată. Cea de sine! Un om care se iubeste pe sine este echilibrat, nu are atasamente sau rani si îi poate iubi si accepta si pe ceilalti exact asa cum sunt.

Dar ce legatura are iubirea de sine sau de ceilalti cu ...hainele? Simplu!  Asa cum spuneam, ea arată bine pe oricine.

Se spune că e nevoie de timp si exercitiu pentru a-ti dezvolta un stil vestimentar, care se va încadra în cele deja cunoscute sau la moda, dar va avea, în acelasi timp, puternice caracteristici personale. Hainele în care te simti confortabilă si în acelasi timp încrezătoare si sexy sunt cele care te vor ajuta să-ti cladesti sau consolidezi stima de sine. Dacă ea exista deja, orice haina va prelua din personalitatea ta, din valorile tale si, astfel,  iti va evidentia calitatile.

Incearcă tinutele Joa! Feminine, vesele si colorate.

Iar dacă ai facut-o deja, rămâi aproape că mai avem si alte surprize...atât vestimentare cât si de dezvoltare personala!

Distribuie acest articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii