1. Prezentați-vă în câteva cuvinte! Cine sunteți, ce faceti, ce pasiuni aveți? 

Eu sunt Oana, de 4 ani locuiesc în UK și lucrez pentru o companie mică în domeniul Achiziții piese pentru mobilier. În timpul liber îmi place să gătesc, mai mult să prajituresc. Îmi plac foarte mult plimbările în natură, cu bicicleta. Mi-ar plăcea să călătoresc peste tot în lume, de aceea și citesc foarte mult în limba engleza pentru a-mi exersa limba si pentru îmbunătățire vocabular. Din când în când, când timpul mi-o permite, meșteresc: refolosirea borcanelor/sticlelor si transformarea lor in decoratiuni, vaze .

2. Cum a luat naștere pasiunea pentru Joa? 

Pasiunea pentru Joa a început în perioada studenției, acum mulți ani în urmă când am descoperit magazinul Catwork de la Kogalniceanu ( București) de unde, dacă îmi amintesc bine, am achiziționat primul produs, geanta neagră reiată pe care am purtat-o până la decolorare și degradare maximă.  Apoi, întâmplarea a facut să lucrez part-time la un magazin al unei prietene care avea produse Joa la vanzare si cu timpul le recunoasteam de la distanta când apareau prin diverse alte magazine partenere. Ceea ce mă atrage, în mod deosebit,  este calitatea, stilul boho/urban chic care mi se potrivește foarte bine, lejeritatea si croiala multor produse care, clar, sunt facute pentru mine, haha.????

Și, să nu uit…pasiunea pentru bufnițe (știu, ar fi trebuit să fie pisicile, nu? oops) a dus la achiziționarea primei rochițe cu faimoasa bufniță care ulterior s-a transformat în  bluza si, abia apoi,  au urmat și ...pisicile. 

3. Povestiți-ne o întâmplare amuzantă care are legatura cu Joa. 

O întâmplare amuzantă? Hmm, amuzant e faptul că după ce m-am mutat din Romania, pasiunea pentru hainele produse in țară a devenit mult mai mare, așadar cele mai multe comenzi cred ca au fost plasate online din UK, ceea ce mă face, clar, unicat în zonă.

4. Care este, după părerea dvs.,  rețeta pentru o viață împlinită? 

Cred ca o viata implinita inseamna sa iti gasesti linistea interioara, sa te simti bine in pielea ta si in locul in care te afli, sa faci ceea ce iti place cu pasiune si sa te bucuri cat mai mult de tot ceea ce te inconjoara si de lucrurile simple. Ar trebui sa existe un echilibru intre viata personala si cea profesionala. 

5. Cum credeți ca ne-am putea dezvolta si sustine noi intre noi, femeile din comunitatea Joa?

Ca sa ne inspiram de la amicii nostri englezi, poate ar fi benefica crearea unui grup dedicat clientelor Joa in care se poate discuta despre orice, de la hainele achizitionate la diverse teme/activitati. Fac parte dintr-un grup aici care a devenit obsesie in randul britanicelor. Ideea grupului si a brandului prezentat este ca fiecare femeie, indiferent de varsta, aspect fizic, greutate, nationalitate, sa se simta feminina si bine in haine/rochite colorate. Este un spatiu dedicat pentru sfaturi, prietenie si ...fashion.

Multumim ca ne urmariti, purtati si cititi. Pe tot parcursul lunii martie, in fiecare zi de sambata vom avea cate un interviu cu o femeie deosebita din Comunitatea femeilor bucurie.

Vreti sa fiti una dintre ele, in lunile urmatoare? Scrieti-mi!

Partajeaza acest articol

comentarii (0)

Nu exista niciun comentariu pana in acest moment