.    Cine este Andreea Tamas femeia? Dar antreprenoarea?

Andreea este cea care în decursul a 34 de ani, a evoluat, s-a acceptat si depasit. O femeie complexa, completa dar, mai ales, o mama a trei copii minunați. O femeie care vede fiecare zi ca pe o binecuvantare, un prilej bun de bucurie dar și ca pe o provocare careia ii face fata prin rabdarea pe care și o cultiva în lucrul cu copiii. De meserie, îmi urmez vocația de terapeut comportamental al unor copii minunați cu care simte echilibru și învăța despre acceptare, reusita si iubire necondiționată. Mereu mi-am dorit sa fiu un om frumos, blând și calm. Care sa rămână asa, indiferent ce se întâmplă în jur. Din acest motiv, aloc din timpul meu resurse si proeictelor de voluntariat iar noi asa ne-am cunoscut cerandu-ti sa devii Mos Craciun pentru un proiect social.

 Din perspectiva antreprenoriatului, experimentez câte puțin, alături de familia mea, în micuțul atelier pe care l am numit "FIResc - atelier de familie". Suntem încă la început, cu suișuri și coborâșuri, însă ne motivează acest #împreună și ceea ce putem construi pentru cei din jur prin produsele personalizate care prind viata aici.

 

2.    Care sunt pasiunile tale, dincolo de pasiunea comună care ne leagă : dragostea pentru frumos și bucurie?

Pasiniunile mele sunt legate de oameni, de povestile lor și rezolvarea neajunsurilor lor. A însufleți mici proiecte sociale, pe care le cresc împreună cu oamenii frumosi din jur.  'Daruieste ziua ta', 'Cooking Charity', 'Bine de  purtat' sunt doar cateva dintre ele.

Este motivație supremă, încântare și recunoștința în fiecare zi. Îmi place să cred că oamenii frumoși se adună prin vibrațiile emise și nu neapărat mesajele verbale sau scrise transmise. Îmi doresc să fiu un exemplu și un magnet pentru fapte bune. Iar ceea ce se intampla, aici in bula mea, imi da incredere că ...se poate!

Crezul meu s-a transpus chiar si intr-un proiect social, care va deveniin timp un ONG, deschis sa fie bucurie pentru oamenii din jur: Ajut, deci exist!

 “ Ajutorul” este parte integrată a sensului vietii. Ochii ne sunt trimisi in toate directiile, asaltați de miile de mesaje primate pe toate canalele posibile, si uneori pierdem din vedere unele mesaje care chiar poartă o poveste.
Crearea acestei comunități are ca scop filtrarea acestor mesaje. Ca oamenii care au nevoie de ajutor sa fie auziți , iar problemele lor să isi găsească rezolvare.

3.    Cum arată FRUMOSUL în viziunea ta? Dar BUCURIA?

Sunt convinsa ca frumosul, pe lângă starea deosebită pe care o provoacă în sufletul omului, este multa cunoaștere. Descoperirea cât și calitatea lui depind de mijloacele cu care este căutat sau văzut și aici mă refer la sufletul și spiritul omului. Bucuria este nemărginitul. Este alinierea cu ceea ce ești tu. Resursa pentru a vedea și trăi frumos.

Poate ca au sunat a cuvinte mari insa atunci cand esti inconjurata de oameni de bine, oameni frumosi, frumosul si bucuria sunt ...firesti.

Va multumesc pentru oportunitatea de a-mi face cunoscuta povestea iar femeilor din Comunitatea Joa ( bucurie) le doresc sa traiasca FIRESCUL, adica bucuria si frumusetea vietii. Imi doresc sa va fi inspirat...macar putin!

Distribuie acest articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii