Dulapul unei femei este, de obicei, plin cu obiecte vestimentare diverse, potrivite pentru fiecare anotimp si pentru orice ocazie s-ar putea ivi: pantaloni de culori diferite si din materiale diverse, fuste lungi si scurte, camasi albe, dar si in carouri, geci, paltoane si multe altele.

Unul dintre cele mai practice piese de vestimentatie si care rar lipseste dintr-un sifonier este rochia, deoarece, printre altele, e un articol care te scuteste sa pierzi timpul gandindu-te cu ce sa asortezi acea pereche de pantaloni albastri sau acel tricou cu imprimeuri. Pe langa rochiile lejere in care te imbraci cand mergi la cumparaturi sau cand iesi la plimbare, ar fi bine sa ai in sifonier si cateva mai elegante, pe care sa le poti purta la diverse ocazii speciale.  

Sezonul de primavara-vara 2022 vine cu o multime de tendinte care mai de care mai interesante in ceea ce priveste categoria rochiilor elegante. Se poarta modelele indraznete, glamour si sexy, dar si cele romantice, diafane, din materiale vaporoase si cu aplicatii delicate. Sa gasesti o piesa care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale nu va fi deloc o sarcina dificila in acest an. 

Iata cateva categorii de rochii de ocazie pentru primavara-vara 2022 care merita atentia:

Rochia rosie 

O rochie rosie este cea mai buna alegere cand vrei sa atragi toate privirile, sa fii seducatoare si senzuala. Rosul este o culoare indrazneata si pasionala, pe care nu multe femei au curajul sa o poarte, tocmai din aceste motive. Insa orice femeie ar trebui sa incerce macar o data sa se imbrace intr-o rochie rosie, pentru ca este posibil ca abordarea acestui outfit sa ii creasca nivelul de incredere in sine. 

Este bine sa ai in sifonier o rochie rosie – indiferent daca lunga sau scurta – pentru zilele in care vrei sa te faci remarcata si vrei sa emani in jurul tau energie. Poarta una cu prima ocazie, si, mai ales daca rosul nu se numara printre culorile pe care le alegi des, vei vedea ca efectele asupra celor din jur nu vor intarzia sa apara. 

Rochia The little black dress 

O piesa vestimentara clasica, ce nu se va demoda niciodata este rochia neagra, supranumita The little black dress. Originile acestui tip de rochie dateaza din anii ‘20, cand a fost catalogata cea mai versatila si accesibila rochie din toate timpurile, datorita croielii simple si a culorii sale clasice. De obicei, acest tip de rochie are un model simplu si este de lungime mini, insa astazi o poti gasi in mai multe feluri: rochia poate fi de lungime maxi, plisata, cu aplicatii din dantela sau volane. 

Indiferent de stilul acesteia, The little black dress este esentiala in alcatuirea unei garderobe de femeie. De regula, orice femeie stilata trebuie sa detina cel putin o rochie neagra eleganta ce poate fi accesorizata in functie de ocazie: pentru o tinuta de zi, o poti purta cu o jacheta si o pereche de bocanci, iar pentru o ocazie speciala, o poti purta cu multe bijuterii si o pereche de pantofi stiletto.

Rochia din dantela

Alte modele deosebite de rochii elegante cu care vei face furori in sezonul de primavara-vara sunt cele din dantela. Se poarta modelele in nuante delicioase, asa cum sunt galbenul si grena. Acest material tot mai prezent in mintea creatorilor de moda va seduce de la prima privire pentru ca nimic nu se compara cu aerul pe care il denota. Pe scurt, senzualitate si feminitate la cote inalte. 

Poti opta pentru un model cu maneci lungi sau scurte, cu volane sau fara, mulata sau lejera, in functie de ceea ce te avantajeaza. Regula este simpla: dantela confera rochiei o eleganta deosebita si scoate in valoare stilul tau rafinat. Drept urmare, o astfel de piesa vestimentara nu ar trebui sa lipseasca din niciun sifonier.

Daca ai aceste tipuri de rochii in garderoba ta, inseamna ca niciun eveniment nu te poate lua prin surprindere, pentru ca te va gasi pregatita. Nu mai trebuie decat sa iti accesorizezi tinuta corespunzator, iar aparitia ta va fi una demna de admiratie.

Distribuie acest articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii