Rochiile si fustele sunt de nelipsit din tinutele de primavara. Nu doar ca sunt lejere, confortabile si usor de purtat, dar sunt in acelasi timp frumoase si exprima feminitate mai bine decat oricare alte piese vestimentare. 

Desi rochiile sunt preferate de cele mai multe femei in locul fustelor, nu ar trebui sa neglijam importanta fustelor in tinutele noastre, in special cele de primavara. Fustele sunt versatile si usor de asortat, mai ales atunci cand incerci trenduri noi si interesante.

In acest sezon se fac remarcate in mod deosebit cateva modele de fuste dama, pe care le poti achizitiona din magazinul nostru si pe care merita sa le incluzi in tinutele tale.

Fusta midi

Cu un aer retro – chic, fustele midi sunt noul must-have al anului 2022. Ea este abordata in cele mai ingenioase moduri, de la fusta midi dreapta, la fusta conica, la cea plisata sau asimetrica.

Din punct de vedere cromatic, nu vei avea probleme in a-ti gasi preferata. Culorile neutre fac pereche cu nuantele puternice, imprimeurile sunt din ce in ce mai utilizate, de la print-urile geometrice la cele inspirate din natura, iar texturile impresioneaza si ele printr-o varietate impunatoare.

Avantajul principal al unei fuste midi este versatilitatea ei. Potrivita in orice moment al zilei, este piesa vestimentara ideala pentru a te insoti intreaga zi, dar si pentru a face trecerea de la tinuta de zi la cea de seara. Midi este, fara indoiala, unul dintre cele mai populare stiluri de fusta din 2022.

Fusta mini

In sezonul de primavara-vara, fustele mini au un loc special in garderoba oricarei fashioniste. Dragute, elegante si putin indraznete, sunt ideale pentru a crea tinute superbe de weekend sau de seara. Ele sunt, de asemenea, versatile si se potrivesc cu o mare varietate de articole de imbracaminte si accesorii.

Pot fi purtate cu orice, de la tricouri albe simple si pana la bluze sofisticate si camasi cu imprimeuri. Fustele mini sunt ideale pentru a evidentia talia si a crea iluzia unei siluete mai subtiri.

Fusta asimetrica

Vara aceasta modelele de fuste ne incanta prin forme neconventionale. Indiferent ca alegi o fusta mai lunga in partea din spate sau una in colturi, asimetria poate fi acel detaliu care atrage toate privirile.

Avantajul cel mai mare al fustei asimetrice este ca se potriveste oricarui tip de corp. Daca doresti sa creezi iluzia unor picioare lungi, alege o fusta mai scurta in fata si mai lunga in spate, daca doresti sa pari mai inalta si zvelta, atunci poti alege o fusta mai lunga intr-o parte, creandu-se o linie diagonala mai lunga. 

Astfel, fusta asimetrica este o piesa de vestimentatie pe care fiecare femeie trebuie sa o aiba in garderoba. Scurta sau lunga, cu sau fara volane, modelul asimetric este chic si te ajuta sa iesi din banal de fiecare data.

Fusta voluminoasa cu buzunare

Buzunarele aplicate pe fusta sunt foarte la moda in acest sezon. Apreciate de multe femei cu zile aglomerate, buzunarele sunt acel „ceva” care da un aer special tinutei. Iar pe cat sunt de interesante, aceste buzunare, pe atat sunt de utile! Fustele voluminoase se misca frumos pe langa corp, facand fiecare miscare sa para gratioasa si plina de farmec.

Descopera colectia noastra de fuste dama si comanda modelele care te reprezinta. Daca ai in dressingul tau macar cate o fusta din fiecare model prezentat in acest articol, cu siguranta vei putea crea niste tinute care sa intoarca privirile si sa starneasca invidie.

Distribuie acest articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii