Cine a spus ca rochiile fluide si usoare de vara nu pot fi purtate si iarna? Chiar daca este frig si desi iti vine sa optezi pentru o pereche de pantaloni confortabili, o rochie sau o fusta poate sa-ti schimbe instant atitudinea, starea de spirit si sa iti scoata in evidenta feminitatea.

 

Vremea rece este o ocazie minunata pentru a te folosi de puloverele si cardiganele calduroase, dar si de rochiile de dama preferate. Mini, midi sau maxi, toate se pot incadra in tinute de iarna inedite si atragatoare. Daca vei stii cum sa le stilizezi, le vei putea purta 365 de zile! Totul se reduce la accesoriile potrivite, imbracamintea de exterior, incaltamintea si bijuteriile pe care le vei alege.

 

Iata cum poti purta cu stil, chiar si iarna, o rochie casual de zi sau fusta ta preferata astfel incat sa nu te stresezi cu vremea rece de afara:

 

  • Poarta rochia sau fusta cu o pereche de dresuri groase sau colanti.

In acest fel, vei avea parte de o tinuta extrem de confortabila, care te va feri de temperaturile scazute si iti va oferi, de asemenea, un look deosebit. Ii poti gasi intr-o varietate de modele si culori. De la bumbac organic, la imitatie de piele sau jeans, dar si captusiti cu un material mai gros pe dedesubt, asemanator cu cel fleece, care-ti vor incalzi picioarele.

 

  • Alege o maleta pe dedesubt pentru un look la moda si calduros in acelasi timp.

Iti recomandam sa optezi pentru o maleta subtire, cu un croi cambrat, care sa fie realizata din materiale naturale precum lana, casmir, bumbac. Acestea iti vor oferi un plus de confort, fiind mult mai calduroase decat materialele sintetice. Daca ai in garderoba o varianta neagra, una bej si una alba, sigur le vei asorta cu usurinta.

 

  • Poti opta pentru o rochie tip pulover sau una cu maneci lungi ori trei sferturi.

Daca nu te incanta prea tare ideea de a purta ceva pe sub rochie, poti opta pentru o rochie realizata dintr-un material mai gros, cu maneci lungi, sau de ce nu, o rochie tip pulover. Nu vei scapa de dresuri sau de colanti in partea de jos, insa in partea de sus, te vei bucura de tot confortul.

 

  • Poarta rochia cu un palton lung. 

De indata ce temperaturile incep sa scada, hainele calduroase devin o necesitate, iar un palton elegant, lung pana la glezne, poate fi o piesa vestimentara extrem de versatila. Acesta iti va permite sa porti orice rochie doresti, chiar si pe cele de vara! Un palton lung din lana, din blana artificiala sau din casmir, va deveni rapid cel mai bun prieten al tau in perioada de iarna. Paltonul iti va completa de minune tinutele si iti va asigura o protectie eficienta in fata frigului, chiar daca vei purta o rochie mini! 

 

  • Fusta midi merge de minune cu un pulover gros.

Daca esti fana a fustelor midi, acestea se potrivesc de minune cu un pulover in sezonul rece. Poti recurge chiar si la fuste colorate, dar fara imprimeuri cu fructe sau florale. Alege variantele cele mai simple si nu te complica cu multe detalii. O fusta din bumbac, dar chiar si una din tulle, va merge de minune cu un pulover din casmir si o pereche de botine cu toc patrat. Pentru reusita garantata a tinutei, botinele cu toc ascutit vor face o diferenta majora.

 

In concluzie, nu trebuie sa renunti la rochiile sau fustele de vara in sezonul rece. Din contra, acum ai mult mai multe alternative de asortare si mai multe combinatii la dispozitie. Bucura-te de toate posibilitatile pe care ti le pune la dispozitie sezonul rece si nu da uitarii feminitatea pe care o emani cand iti porti rochia preferata.

Distribuie acest articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii