Cine este femeia Laura Morariu?

Laura Morariu are 38 de ani, este casatorită si este mama unui băietel de 9 ani. Este o femeie care inspiră prin actiunile ei de voluntariat si care a construit in jurul ei o comunitate consistentă de femei care se mobilizează la un simplu apel.  Este ambasadorul Asociatiei de Dezvoltare Durabilă si Integrare Profesională (ADDIP) care ajută copiii din centrele de plasament să se integreze in societate si in 2019 a fost si ambasador al Cercului de Donatori. Pentru a sustine taberele de creatie si dezvoltare profesională si personală a acestora, Laura organizează, de mai bine de 8 ani, târguri si evenimente caritabile. In 2019 a fost si Ambasador al Cercului de Donatori si impreuna cu alte doamne minunate au strans bani pentru 

Optimismul si energia ei, dorinta de a ajuta neconditionat, ne-au convins că este persoana potrivită cu care să începem această campanie, căreia i-a raspuns fără ezitare DA.

Cu ce se ocupă Laura?

De 18 ani pe piața organizării de evenimente sub brandul Mon Mariage - marcă înregistrată, cu un portofoliu de peste 500 de cupluri pe care le-a însoțit în cele mai frumoase momente ale vieții lor: nuntă, botez, aniversări, cu peste 50 de firme, mari si mici, cărora le organizează an de an petreceri corporate, conferințe sau teambuilding si  cu alte sute de parteneri si colaboratori, Laura Morariu este si în business la fel ca în viața de zi cu zi, precum un “perpetuum mobile":  îsi ia energia din lucrurile bune si frumoase pe care le realizează.

Fire veselă, energică, optimistă, rezistentă la stres, orientată către solutii, foarte muncitoare si organizată, Laura este “one woman show”.
Nu are angajati însă are o vastă retea de parteneri si colaboratori, la care apelează pentru organizarea evenimentului, până la cele mai mici detalii.  Locatia preferata pentru organizarea evenimentelor din Brasov este cea în care s-a si desfasurat sesiunea foto - Belvedere Events Center.

Cum ne-am cunoscut si ce are special relatia dintre noi - JOA si Laura?

Am cunoscut-o pe Laura în calitate de organizator al Festivalului Cultural Cartfest de la Cristian, unde am fost si noi parteneri în 2017 și 2018. Relatia frumoasă de prietenie dintre ea si Carmen, care făcea, de asemenea, parte din echipa de organizare a festivalului la momentul respectiv, atitudinea efervescentă, stilul vestimentar degajat, pasiunea pentru culoare, frumos si zâmbete, toate acestea ne-au adus împreună, demarând, astfel, prima sesiune foto si primul articol pe blog pentru Campania femeilor bucurie- JOA.

Cartea ei de vizita: garanția lucrului bine făcut. Cu pasiune!

O recomandăm cu multă încredere si mult drag!
Laura Morariu
www.mon-mariage.ro

Distribuie aceast articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii