Ziua Îndrăgostiților. Ce sens are? De ce să nu sărbătorim iubirea în fiecare zi sau atunci când simțim noi? Da, da. Exact așa să facem! Dar dacă tot se creează în jurul nostru o atmosferă care celebrează dulcea îndrăgosteală, de ce să nu profităm de asta? Partea interesantă este că fiecare cuplu poate alege să marcheze momentul oricum vrea, simte. Cert este că sunt mai multe șanse ca, la finalul anului, să vă amintiți mai cu seamă ce ați făcut de Ziua Îndrăgostiților, decât ce ați făcut pe 23 martie (Asta, sigur, în cazul în care 23 martie nu are o altă semnificație aparte pentru voi). 

Ce puteți face de Ziua Îndrăgostiților și ce puteți purta de la JOA

1

Puteți alege să organizați o cină romantică, la restaurant. Este una dintre variantele preferate de multe cupluri. Iar o parte importantă a întregului proces de a ieși în oraș cuprinde și minutele sau zecile de minute (fie!) în care noi, femeile, ne pregătim. Chiar nu este momentul să vă grăbiți! Dați-vă atenție! Priviți-vă! Alegeți ce purtați, cum accesorizați, cum vă aranjați părul, cum vă machiați. Până la urmă, dacă nu ne iubim pe noi însene, și în interior, și în exterior, cum putem dărui iubire? 

Ce propunem noi: Pentru o ieșire cu partenerul de viață la restaurant, ați putea alege Rochia Medeea pe roz sau pe negru. Este elegantă. Are un decolteu larg pe spate. Este ușor de accesorizat. Merge super bine cu pantofi sau cu cizme înalte. 

2

Puteți opta pentru o cină acasă, cu mâncare comandată sau chiar gătită de voi. Altă variantă, altă ținută. Uneori poți simți nevoia să te izolezi la propriu cu partenerul de viață, să stați doar voi, fără să vă gândiți cum țineți tacâmurile sau vârfurile degetelor. Să stați comond, în intimitatea căminului vostru și să faceți planuri sau să vă amintiți povești uitate. Sau să nu spuneți mare lucru. Doar să fiți. 

Ce propunem noi: Ați decis să rămâneți acasă, dar asta nu înseamnă neapărat să stați în pijama de când terminați serviciul. Ca să fiți și comode, și șic, am sugera să alegeți pantalonii Aja, pe albastru electric, gri sau negru. Pentru partea de sus, ar merge foarte bine bluzele Violeta sau Nadia. Avem multe variante de culoare, ușor de asortat cu pantalonii. 

3

Puteți merge la un spectacol, la un film sau la o piesă de teatru. Ce frumos să-ți porți dragostea la un spectacol. Să-i oferi sufletului tău o încântare prin artă. 

Ce propunem noi: N-avem cum să ne gândim la altceva în afară de Rochia Electra. Sigur, mai avem la JOA, și alte rochii care s-ar potrivi momentului, dar Electra ne-a trecut prima dată prin minte. Avem pe negru, roz și verde-petrol. (În foarte scurt timp veți găsi pe site și pe grena. E secret încă. Să nu spuneți mai departe!). Rochia Electra este ea însăși un spectacol. Nici nu mai trebuie explicat de ce se vrea plimbată pe la operă. 

4

Puteți merge în club. Se organizează petreceri în multe baruri, pub-uri, cluburi, cu ocazia Sfântului Valentin. Dans, muzică, poate mai multe cupluri implicate. Mediul ăsta îți poate aduce muulți hormoni ai fericirii. Dacă nu mai sunteți chiar la ”prima tinerețe”, clubul pare o recomandare cu atât mai bună. Simțiți și voi câteodată că ce vi se părea banal la 20 de ani, devine un pic provocator la 40 plus? 

Ce propunem noi: Bluzele Elissa albă sau Milena neagră. Merg foarte bine cu jeanși mulați. Amplifică mișcările de dans.  

5

Puteți să vă plimbați în parc sau într-o grădină botanică. Dacă vă permiteți să vă luați după-amiază liberă și nu este prea frig, puteți alege să vă plimbați de mână în natură. Să fii conectat cu omul de lângă tine și cu natura din jur poate fi chiar special. 

Ce propunem noi: Rochiile balon, Melinda și Flavia, ni se par ideale. Nu vă este nici frig, nici cald. Puteți, sigur, să puneți un palton peste. Rochiile astea vă dau așa o alură romantică. 

6

Puteți să nu faceți absolut nimic special. Dar să vă amintiți, când vă ciubăriți împreună în pat, să fiți recunoscătoare că există un suflet lângă voi pe care îl iubiți. 

Ce propunem noi: Să vă lăsați mintea și inima libere. Și hainele departe ?)).

7

Dacă sunteți single, ooho! Nu e rost de tristeți sau frustrări. E musai să vă bucurați de libertatea voastră! Ieșiți cu fetele în oraș! Sau organizați o seară de fete la una dintre voi acasă. Dar nu vă plângeți de milă, că n-aveți de ce. Sau profitați de timp și stați cu voi însevă. Citiți o carte sau vedeți un film. Niciodată nu te plictisești dacă ești cu tine! Ziua Îndrăgostiților poate fi ziua în care vă amintiți câte motive aveți să vă iubiți pe voi sau pe prietenele voastre! Bine, dacă e pe acolo o iubire neîmpărtășită... nu e simplu. Dar bucurați-vă că iubiți, chiar dacă nu puteți împărtăși. Nu toată lumea are capacitatea de a iubi, așa că fiți recunoscătoare. 

Ce propunem noi: Bluzele Milena și Elisa cu jeanși sunt super potrivite dacă ieșiți în club. Puteți alege și rochiile Kedi (vedeți că avem muuulte culori noi). Sunt jucăușe, cu buzunare și glugă. Rochiile Evie ar mai fi o opțiune. Sunt clasice, cumințele. 

Fetelor și femeilor, indiferent ce alegeți să faceți și ce alegeți să purtați, Ziua Îndrăgostiților este despre iubire. Așa că alegeți să iubiți! Și mâine, și poimâine. 

Distribuie aceast articol

comentarii (0)

Nu exista comentarii