Joa Shop - cumpara online bluze dama

  Camasa Marlen verde

  188,00 lei
  Include TVA
  Mărime
  • XS
  • L
  • XL
  Cantitate
    Ultimele produse in stoc

  Cămașă oversize din material fin (vâscoză), cu nasturi în față și mânecă cu manșetă. Atenție la măsuri! Aveți tabelul cu dimensiunile produsului mai jos, camașa este gândită să stea foarte largă, dacă o doriți mai strâmtă alegeți o măsură mai mică. 

  Compoziție: 65% vâscoză, 35% poliester. Materialul este plăcut, cu atingere răcoroasă, nu se șifonează foarte tare deoarece are în compoziție și poliester. 

  Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

  Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
  Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


  Adaugă la favorite

  Acest produs este disponibil și cu alte culori:

  Descriere

  Cămașă oversize din material fin (vâscoză), cu nasturi în față și mânecă cu manșetă.

  Dimensiuni

  Bust Lungime de pe umăr
  Măsura XS 102 cm 60 cm
  Măsura S 108 cm 62 cm
  Măsura M 114 cm 64 cm
  Măsura L 120 cm 66 cm
  Măsura XL 126 cm 68 cm

  Video

  Detalii

  590verde
  65% vâscoză, 35% poliester