Rochie casual din bumbac uni

  Rochie Karla mustar

  248,00 lei
  Include TVA
  Mărime
  • XS
  • XL
  Cantitate
    Disponibil

  Rochie midi largă cu volan, din material natural, ușor elastic, uni. Se poate purta ca atare sau îi puteți pune o centură.

  Rochia NU ARE buzunare :) . Știm că vă plac și de obicei produsele noastre au, însă am încercat și nu arată bine, lățesc rău șoldurile. 

  Modelul are 1.72 înălțime și 55 kg și în poză poartă S.

  Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

  Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
  Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


  Adaugă la favorite

  Acest produs este disponibil și cu alte culori:

  Descriere

  Rochie midi largă cu volan, din material natural, ușor elastic, uni. Se poate purta ca atare sau îi puteți pune o centură.

  Modelul nostru are 1,72 m înăltime și 55 kg și în poză poartă măsura S.

  Dimensiuni

  Bust Lungime de pe umăr
  Măsura XS 82-86 cm 90 cm
  Măsura S 86-92 cm 91 cm
  Măsura M 92-100 cm 94 cm
  Măsura L 98-106 cm 100 cm
  Măsura XL 104-112 cm 106 cm

  Video

  Detalii

  587mustar
  95% bumbac 5% elastan