Joa Shop - cumpara online: Pantaloni casual de dama

  Pantaloni Sabina verzi

  248,00 lei
  Include TVA
  Mărime
  • M
  • XL
  Cantitate
    Disponibil

  Pantaloni pe picior, reglabili pe talie spate cu elastic, plăcuți, foarte confortabili. Materialul este plin, elastic, nu se scămoșeaza chiar dacă sunt purtați foarte des (am testat).

  Sunt pantaloni foarte versatili, pot fi purtați în multe ocazii. Se pot combina atât cu încălțăminte mai pretențioasă - chiar și pantofi cu toc cui - cât și cu teniși/pantofi sport. 

  Material: 67% vâscoză, 28% poliamidă, 5% spandex

  Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

  Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
  Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


  Adaugă la favorite

  Acest produs este disponibil și cu alte culori:

  Descriere

  Materialul este foarte elastic, chiar dacă se întinde nu dă senzația de transparent. Cand alegeți măsura este important să știți cum doriți să îi purtați. Dacă vreți să fie strâmți, atunci alegeți o măsura mai mică. Dacă vreți să fie lejeri, alegeți măsura pe care o purtați de obicei și pantalonii vor cădea puțin pe talie în jos. 

  De exemplu o persoană cu șold 100 poate alege măsura S, caz în care pantalonii vor veni destul de mulați și cu talie înaltă. Dacă alege măsura M, pantalonii vor cădea mai largi gen boyfriend.

  Carmen, modelul nostru are 1.72 înăltime și 55 kg și în poză poartă măsura S.

  Dimensiuni

  Talie Șold Lungime crac interior
  Măsura S 68-78 cm 96-104 cm 72 cm
  Măsura M 74-86 cm 102-110 cm 72 cm
  Măsura L 84-94 cm 108-116 cm 72 cm
  Măsura XL 92-104 cm 114-124 cm 72 cm

  Video

  Detalii

  326verde
  67% vâscoză, 28% poliamidă, 5% spandex