Pantaloni Anabel gri cu dungi fine

228,00 lei
Mărime
  • M
  • L
  • XL
Cantitate
  Ultimele produse in stoc

Pantaloni lejeri cu elastic și șnur în talie, buzunare laterale și pe spate, strânsi jos cu elastic lat. 

Material: 100% bbc - tercot tip denim cu dungi fine. Materialul nu are deloc elasticitate. 

Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


Adauga la favorite

Acest produs este disponibil și cu alte culori:

Descriere

Pantaloni lejeri, cu elastic și șnur în talie. Au buzunare laterale și pe spate. Pantalonii sunt strânși jos cu elastic lat. 

Material: 100% bumbac - tercot tip denim cu dungi fine. Materialul nu are deloc elasticitate. 

Carmen, modelul nostru are 1.72 înăltime și 55 kg și în poză poartă măsura S.

Dimensiuni

Șold maxim Lungime totală
Măsura S 98 cm 102 cm
Măsura M 106 cm 103 cm
Măsura L 114 cm 104 cm
Măsura XL 122 cm 105 cm

Pantalonii sunt gândiți pentru a sta lejeri, au și puțin elastan, sunt foarte confortabili. Talia elastică reglabilă este joasă, se poate strânge cu șnur. La gleznă au elastic. Se pot purta cu pantofi sport (dacă aveți o înălțime de 167-175 cm), sub 167 cm îi puteți scurta sau îi puteți purta cu bocanci înalți. Peste 175 cm îi puteți purta în bocanci înalți, cu pantofi până la gleznă pot fi scurți.

Materialul este fin, plăcut, fluid și nu se șifonează. Sunt potriviți pentru o toamnă caldă sau pentru primavară. Dacă este mai frig, se pot purta cu dresuri/colanți pe dedesubt pentru că sunt gândiți a fi largi pe picior.

Video

Alte informații

515gri
45% poliester, 25% vâscoză, 20% bumbac, 10% elastan