Pantaloni nomad din in gri

238,00 lei

Pantaloni de vara largi din in plin. Se regleaza pe talie cu elastic si siret. La glezna au elastic. Persoanele care in general poarta S sau M arata foarte bine in masura XL pentru ca ideea pantalonilor este sa stea cat mai largi si mai lejeri.

Masura S poate fi imbracata de persoane cu sold de maxim 104 cm. 

Masura XL se potriveste pana la un sold de 118 cm. 

Marime
  • S
  • M
  • L
  • XL
Cantitate

Modelul avantajeaza fetele cu solduri mici (care pot alege si masura XL pentru aspect oversize) dar si pe cele cu solduri mai mari. Daca vi se potriveste masura XL si aveti soldurile mai degraba late, atunci este posibil ca modelul sa nu va avantajeze. De exemplu, la 118 sold pe o constitutie cu posterior bombat in spate pantalonii se aseaza foarte bine. La aceeasi circumferinta de sold, dar pe o constitutie mai degraba lata decat bombata, pantalonii nu se aseaza grozav. 

Pantalonii masura S se potrivesc si pentru copii incepand de la o inaltime de 150 cm. 

In momentul in care va sunam pentru confirmarea comenzii putem discuta despre alegerea masurii. 

Pantalonii se pot purta atat pe canicula cat si pe o vreme mai racoroasa, cu colanti pe dedesubt. Modelul este deosebit de versatil, se potriveste cu sandale boeme, cu bocaci sau chiar cu pantofi sport. 

Pantalonii sunt lungi, mai ales masurile mari, insa datorita elasticului se rasfrang si se adapteaza destul de bine in functie de inaltime. 

Detalii produs

458ingri

Specificatii

Compozitie
In