Bluza Leda corai pal cu flori

88,00 lei
Mărime
  • L
  • XL
Cantitate

Bluza fluture foarte larga din material natural, racoros (vascoza).

Culorile pe care le alegem pentru produsele noastre sunt atât de jucăușe, încât este greu să fie redate întocmai. Trebuie să știți că este posibil ca nuanțele să apară diferit pe fiecare ecran. Dacă vă uitați pe telefon, le vedeți într-un fel. Dacă alegeți ecranul calculatorului, este posibil să fie altfel. În plus, nuanțele percepute diferă de la persoană la persoană și atunci când vedem în realitate un produs. Pentru orice nelămuriri care pot fi elucidate, vă stăm la dispoziție la telefon, la confirmarea comenzii sau pe Whats App.

Livrăm comenzile în 2-5 zile lucrătoare în funcție de cât de aglomerați suntem.
Dacă aveți nevoie de noi, ne găsiți la 0722 450 309. Lăsați-ne un mesaj pe WhatsApp și vă răspundem cât putem de repede.


Adauga la favorite

Acest produs este disponibil și cu alte culori:

Descriere

Bluza fluture foarte larga din material natural, racoros (vascoza).

Dimensiuni

Partea de jos a bluzei Bust Lungime de pe umăr
Măsura S 100 cm 86-96 cm 58 cm
Măsura M 108 cm 96-110 cm 60 cm
Măsura L 114 cm 110-120 cm 62 cm

Precizari:

Bluza este foarte largă în zona bustului. Lejeritatea trebuie să fie mare pentru a se așeza așa cum a fost gândită.
Atenție la circumferință în partea de jos - se va așeza cam la o palmă sub talie. În acea zonă, dacă purtați măsura S aveți cam 85-90 cm, faptul că bluza este cu 10-15 cm mai largă este normal.
Dacă aveți peste bust 110 cm, măsura S ar putea să vă fie buna la bust, însă nu vă veți putea îmbrăca deoarece la baza bluzei circumferința este de 100 cm. Orientați-vă după circumferința bustului pentru a alege măsura potrivită.

Video

Alte informații

491corai
100% vâscoză