Modalitatea de expediere

Noi expediem coletele prin Fan courier de obicei in 2-3 zile maxim de la primirea comenzii. Exista situatii in care compania de curierat percepe taxa pe kilometri suplimentari (daca adresa destinatarului se afla in afara zonei de acoperire). Despre acest lucru vom vorbi cand te sunam pentru confirmare. Ideal ar fi sa gasim impreuna o solutie pentru a livra totusi coletul prin curier (o alta adresa care se afla in zona de acoperire  sau sa ridici coletul de la sediu ) 

Doar in cazuri exceptionale vom livra coletul prin Posta romana, costurile raman aceleasi ca si pentru livrarea prin curier. Livrarea prin Posta romana este o varianta la care recurgem doar daca nu avem niciun fel de alta solutie – coletele intarzie destul de mult, ni s-a intamplat sa se rataceasca pachete, comunicarea este foarte grea, urmarirea de asemenea, iar pentru noi deplasarea la posta este foarte complicata. 

Termenul de livare

Ne straduim sa iti livram cat mai repede comanda – in general 2-3 zile de la plasarea acesteia. Pot aparea insa intarzieri in anumite perioade cauzate de numarul mare de comenzi, lipsa produsului de pe stoc etc. In caz ca te grabesti, te rugam sa ne trimiti un mesaj pe WhatsApp (0722 450 309).

Costurile de livrare prin pe teritoriul Romaniei sunt:

FAN COURIER

Cost transport 18 lei aplicabil pentru comenzi 1-199 lei acolo unde adresa de livrare se afla in aria de acoperire Fan courier unde nu se percep km suplimentari. Termen de livrare: 2-3 zile.
Transport gratuit aplicabil pentru comenzi incepand de la 200 lei acolo unde adresa de livrare se afla in aria de acoperire Fan courier unde nu se percep km suplimentari. Termen de livrare: 2-3 zile
Achita cu cardul si platesti mai putin cu 4 lei.

POSTA ROMANA – se accepta doar plata cu cardul

Cost transport 20 lei, aplicabil pentru comenzi 1-199 lei, termen de livrare aproximativ 7 zile
Transport gratuit aplicabil pentru comenzi incepand de la 200 lei.

SEDIUL JOA RASNOV

Poti ridica coletul direct de la noi, caz in care nu vei mai plati transport. Dupa plasarea comenzii vei fi contactata pentru a stabili impreuna data si ora ridicarii. Din pacate nu avem inca magazin de prezentare, insa il pregatim si speram sa il deschidem cat de repede. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru ca sa te anuntam cand suntem gata.

Pentru comenzi internationale, va rugam sa ne contactati la tel 0722 450 309 sau pe WhatsApp inainte de plasarea comenzii.