1.Cine este femeia Daniela Gruia?

Daniela este o femeie-copil care iubește viața, iubește oamenii, râde încontinuu si se lasă, inevitabil,  dezamagită de cei mai slabi. Știi cum e! “ De-a v-ați ascunselea” ” cu viața ! Iti arata ce vrei sa vezi in functie de cat de larg ai ochii si inima de deschise! 

Asadar, Daniela într-o continuă descoperire, veșnic  în cursuri din domenii total opuse, învata încă despre “buni” si “falși “. Povestesc mult cu ea, cu drag și blândețe dar tonul nu a fost mereu așa. Dezamăgirile unor oameni ne învață mai multe decât credem. Iar copila Daniela inca se maturizeaza ca sa lase loc femeii si mamei responsabile sa se manifeste.

 

Cum sunt ca antreprenor?

Perseverentă, persuasivă, obsedată de perfecțiune și creștere, mereu în contact cu clienții mei și cu modalităti prin care să le dau mai mult din ceea ce sunt. Cred că abia acum după mai bine de 10 ani,înțeleg ce înseamnă cu adevarat antreprenoriatul. Am parcurs mulți pași pe cărari diverse ce teoretic, nu-și aveau rostul …Teoretic! 

Practic, au fost mina de aur din dezvoltarea mea. 

 Cel mai dificil mi-a fost să implemenez un sistem de promovare. Decembrie 2020 a venit cu hotărârea de a crea acest flux. In luna Ianuarie am luat taurul de coarne si am plecat pe căile copywriting-ului. Și bine am facut. Am descoperit că mie chiar imi place asta, mi se potrivește și că frustrările anterioare veneau din lipsa unor instrumente. Acum, îmi ofer serviciile și altor afaceri ce au nevoie de suport. Și nu, nu se limiteaza doar la scris ci vin cu tot bagajul de cunoștințe acumulat până acum. Am studiat foarte multe ore și cursuri din State pentru că cele identificate la noi sunt incomplete. 

De-aici s-a născut o pasiune pt scrisul în engleză ce nu se pupă cu scrisul în română…lucrez la asta :))) cu răbdare. Care, dupa cum scriam si mai sus, nu-mi prea este caracteristica. Sunt fericită și recunoscătoare, câteodata mă simt ca “Alice in Țara minunilor” câteodată “Fetița cu chibrituri” iar asta pentru mine înseamnă savurarea prezentului așa cum vine el. Mulțumirea cea mai mare vine din faptul că pot împleti afacerea cu viața de familie. Si recomand asta oricărei femei la început de drum, să-si construiască ideile și să le implementeze “pe lângă casă

 

2. Care sunt pasiunile tale, dincolo de pasiunea comună care ne leagă : dragostea pentru frumos și bucurie?

M-a topit intrebarea asta!Cred că totul pleacă de-acolo! Inarmată cu ele, poți face orice! 

În afara de afacerea mea Minialbum.ro si partea de copywriting, pe care le fac cu pasiune,  mai sunt mici elemente cărora le-am acordat prea puțină atenție. Mă pasionează florile. Visez la o curte plină de flori pe care sa le răsfăț. Mă pasionează numerele și mesajul lor. Imi place si să meșteresc. Îmi iese bine orice îmi propun să fac : de la reconstrucția unor obiecte de mobilier, la reparat jucării, rochițe pentru păpuși și coperți de albume. Iubesc cititul. N-aș trăi fără cărți. La fel cum nu concep viața fără cafea :))

 

3. Cum a început relația cu ..Joa? 

Gândindu-mă la Joa, am mereu acel sentiment de “plasture pe rana”. Joa a fost plasturele meu în momentul în care m-am hotărât să-mi port feminitatea... în rochii. 

Să va explic:În mintea mea conservatoare, sunt un fel de Jessica Pearson fără licența Baroului :))) Pentru mine, rochiile au o anumita prestanță ce nu se potrivea cu activitatea mea din atelierul de creatie. 

Joa a venit să-mi arate că lucrurile nu sunt doar așa. Că poți să ai parte de o rochie superbă și comodă, si în viața de zi cu zi. Și recunosc, ma dau in vant dupa  buzunarele Joa care sunt nelipsite la rochii si fuste...de parca eu le-am gandit. Iar asta a fost un factor decisiv in relatia noastra :)) 

Am nevoie de ele, ce să fac?!

4. Cum arată FRUMOSUL în viziunea ta? Dar BUCURIA?

Imi placea sa spun despre mine ca sunt practică, pragmatică și clasică. Insa, dandu-mi voie sa fiu EU, am descoperit astfel si latura artistica. Asadar, “Frumusul” meu vine din interior.

Îmi plac oamenii frumoși cu sclipiri în priviri si spirit în glas. Un om Frumos, își permite să râdă cu gura până la urechi, își permite să plângă când îl doare și se iubește pe sine. 

Frumosul” meu este plin de culoare, ca la Joa. Culorile îmi aduc bucurie indiferent de stare. Poate de aceea mă simt atât de bine în …Joa. Iar Bucuria…este o stare ce se cultivă. Eu o antrenez prin copiii mei și prin pasiunile pe care le am. Bucuria mea este acasă, la muncă, lângă prieteni, la cafea cu prietenele mele.

 Și la final, opțional, o recomandare pentru femeile din Comunitate Joa.

Mă simt atât flatată, recunoscatoare pentru acest interviu dar și datoare în același timp. Comunitatea Joa este formată din femei frumoase așa cum le definesc eu, puternice și pline de viață. Suntem privilegiate că avem parte de așa vestimentație – feminina, practica, comoda, colorata -  la un buget normal. Și asta merge mână în mână cu privilegiul de a fi femeie.

Să ne purtăm deci

Partajeaza acest articol

comentarii (0)

Nu exista niciun comentariu pana in acest moment