Cine este femeia Cristina Timariu?

Cristina este o femeie FUNtastică. Are 36 de ani, este căsătorită, mama a 3 copii frumoși, energici și inteligenți așa ca ea. S-a născut la Constanța, a crescut la Piatra Neamț, a făcut facultatea în Iași, a locuit 15 ani în Tulgheș  (Harghita), și-a născut copiii în Tg Mureș iar acum spune "acasă” Brașovului. Așa cum am și prezentat-o, din prima frază, Cristina este o femeie amuzantă, plină de viață, iubitoare de frumos și de comunitati

Cu ce se ocupa Cristina?

Am povestit cu Cristina la o cafea despre ce o anima, atat personal cat și profesional, la ea acasa - adică în cartier, în mijlocul comunitatii pe care o dezvolta. Este consultant PR la Maurer Imobiliare și pentru Concept Mall - La Strada iar sesiunea foto am realizat-o în locațiile dragi ei: The Coffee Shop, Boutique della Pasta si Velvet - Bakery & Lounge.

Pe langa activitatea de PR de la oras, este cu sufletul și la cea de-a doua casa - Tulgheș și la comunitatea de acolo, unde în 2017 a luat nastere și ''AcademIa". Este vorba despre un centru de țesaturi și cusaturi traditionale, unde se organizeaza workshop-uri și unde toți cei care doresc pot învața sa coasa sau să țeasa chiar de la batranele satului. Vorbeste cu mare pasiune despre comunitatea de femei de acolo dar și despre visul ei - care mai devreme sau mai tarziu va prinde contur - acela de a strange intr-o carte povestea tuturor acestor femei și a comorilor lor: ia tradiționala romaneasca.

Nu am avut o ie tradiționala pentru aceasta sesiune foto, însa Cristina s-a simtit fantastic și în ia Joa din in brodat și în masina personală de colectie... cum altfel decat cu numere de HR. Iar energia, am aflat noi, și-o întretine cu...mierea naturala de albine, realizata chiar de sotul ei. 

Cum ne-am cunoscut si ce are special relatia dintre noi - JOA si Cristina?

Am cunoscut-o pe Cristina în vara anului trecut iar energia ei, feminitatea și pasiunea cu care își facea activitatea, implicandu-și și copiii în acțiunea culturala și comunitara la care participa, m-au fascinat. Iar cand am decis sa facem acest proiect, gandul mi-a fugit instant și la ea. 

Iar acum cand ne-am reîntalnit și am povestit despre ea, ei bine, pasiunea pentru ie, pentru comunitate, pentru frumos și viața trăită din plin, cu bucurie, toate acestea ne-au convins că este o imagine reprezentativa a acestei comunitati de femei - BUCURIE.

Cristina Timariu - PR
cu vasta experienta profesionala si de viata

Partajeaza acest articol

comentarii (0)

Nu exista niciun comentariu pana in acest moment