Noutati

Comunitatea femeilor BUCURIE -JOA
0 comentarii
73 vizualizari

Laura Morariu: 

 "Fie vară , fie iarnă , de luni până  duminică , spun DA oricărui proiect care stiu că  va aduce bucurie celor din jurul meu." - asa s-a descris invitată noastra, atunci când i-am cerut să se prezinte ca antreprenor si ambasador al multor cauze si proiecte comunitare.

Comunitatea femeilor BUCURIE - JOA
0 comentarii
30 vizualizari

Cristina Timariu " Dacă ar fi să aleg un singur fel prin care să mă definesc, aș spune doar : sunt mama celor trei ai mei. Dacă aș mai avea voie să spun ceva despre mine aș spune : iubesc viața, iubesc să trăiesc ! Și apoi aș spune că iubesc  enorm România, iubesc oamenii și îmi place să lucrez cu și pentru ei."

Dragostea de sine arată bine pe oricine!
0 comentarii
29 vizualizari

Tu când te-ai uitat ultima oară în oglindă si ai apreciat ceva la tine, în mod particular? Dar când te-ai îmbrătisat ultima oară cu drag? 

Da, da ai citit bine: tu pe tine!

Culorile bucuriei
0 comentarii
29 vizualizari

„Eu niciodată n-aș putea să port bej pentru că nimeni nu ar ști cine sunt.” - așa sună afirmația reginei Angliei, la cei 94 de ani ai ei. 

Ambasadoarea Joa...din UK
0 comentarii
25 vizualizari

O viață  împlinită  înseamnă să îți găsești liniștea interioară, să te simți bine în pielea ta și în locul în care te afli, să faci ceea ce iți place cu pasiune și să te bucuri cât mai mult de tot ceea ce te înconjoară și de lucrurile simple.

Ambasadoarea Joa...muzica, culoare si pasiune
0 comentarii
25 vizualizari

Cu cât suntem mai liberi și mai creativi, cu atât șansele noastre de a ne împlini sunt mai mari. Personal, găsesc împlinire în muzica mea, în studenții pe care-i îndrum, în cărțile minunate pe care le citesc, în ochii plini de iubire ai părinților mei, în binecuvântata prietenie, în dragoste, în flori, în arome și, nu în ultimul rând, în scris. 

OM fain de....ROMANIA
0 comentarii
24 vizualizari

FRUMOSUL înseamnă BINE. Orice produce emoție și e bine intenționat devine frumos, în viziunea mea. Iar BUCURIA e rezultatul natural a tot ceea ce faci frumos - mai ales pentru ceilalți. 

Despre pasiuni...cu pasiune
0 comentarii
23 vizualizari

Îmi plac oamenii frumoși cu sclipiri în priviri si spirit în glas.

Un om Frumos, își permite să râdă cu gura până la urechi, își permite să plângă când îl doare și se iubește pe sine.  “Frumosul”meu este plin de culoare, ca la Joa. Culorile îmi aduc bucurie indiferent de stare. De aceea mă simt atât de bine în …Joa. 

Ajut, deci exist!
0 comentarii
70 vizualizari

Bucuria este nemărginitul. Este alinierea cu ceea ce ești tu. Resursa pentru a vedea și trăi frumos.