Articole

Culorile toamnei 2023: nuanțele hot ale noului sezon
143 vizualizari

A sosit luna septembrie și odată cu ea, s-a încheiat și vacanța de vară. Copiii se întorc la școală, iar adulții, cu o oarecare nostalgie, revin la normalitatea de la birou.

Ce este stilul boho? Libertate și motive etnice la JOA
129 vizualizari

În ultimii ani, pe podiumurile de modă și în vitrinele magazinelor, un trend s-a impus cu o eleganță neașteptată și cu o personalitate aparte: stilul boho.

Bluzele care te salvează la tranziția între vară și toamnă
128 vizualizari

Dimineți și seri ușor reci, de toamnă; amieze calde, de vară. Asta da provocare! În ce să te îmbraci la începutul lui septembrie? În atelierul nostru din Rășnov, am creat bluze parcă special pentru a răspunde nevoilor acestei perioade. Iată, așadar, propunerile JOA!

Top cele mai potrivite ținute JOA pentru vacanța de vară
382 vizualizari

La mare, la munte ori un city break, indiferent de destinația de concediu aleasă, noi, femeile, vrem să „îmbrăcăm” experiența în hainele care ne aduc starea de spirit pe care o căutăm. În atelierul JOA, încercăm să creăm ținute care să reflecte cele mai multe dintre nuanțele sufletului. Pe joa.ro, găsiți zeci de combinații tocmai bune de vacanță. Iată care sunt sugestiile noastre. 

Pantaloni damă de vară - modele trendy și confortabile
171 vizualizari

Vântul suav, mireasma florilor și zilele lungi de vară ne inspiră să ne îmbrăcăm lejer și cu stil. Tendințele modei se schimbă, dar dorința de a combina confortul cu estetica rămâne constantă.

Rochii de vară confortabile pentru zilele călduroase
202 vizualizari

Vă prezentăm câteva dintre piesele vedetă care au capacitatea nu doar de a sublinia feminitatea, ci și de a vă oferi acea senzație de lejeritate și libertate pe care o așteptați de la o zi perfectă de vară.

Feminitate și eleganță cu rochii de vară Joa
339 vizualizari

Bun venit în paradisul modei de vară, unde soarele strălucește nu doar pe cer, dar și în garderoba ta! Avem pentru tine o oază de inspirație, în care vei descoperi cum să te îmbraci în așa fel încât să îmbini răcoarea necesară cu tendințele la modă. 

Tipuri de decolteuri pentru bluze damă
240 vizualizari

Când vine vorba de alegerea hainelor, decolteul poate fi un element esențial care îți conturează stilul și personalitatea.

Ești în căutarea unei fuste de vară deosebite? Descoperă colecția JOA
337 vizualizari

Găsirea fustei de vară perfecte este o provocare dificilă pentru orice doamnă și domnișoară care dovedește o atenție sporită la detalii.

5 Situații în care te poate salva o fustă lungă
222 vizualizari

Cu siguranță ai auzit și tu de multe ori: "Femeia și fusta lungă, o combinație care nu dă greș niciodată." Dar ai încercat vreodată să înțelegi de ce?